Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Επίσκεψη με... μηνύματα του γ.γ. Λιμένων στις εγκαταστάσεις της ΣΕΠ-Cosco


Cosco - προβλήτα 2 Προβλήτα ΙΙ | EUROKINISSI
Μήνυμα για τις εργασιακές σχέσεις και πως αυτές πρέπει να διαμορφωθούν μετά την ανάληψη της διαχείρισης του ΟΛΠ από την Cosco, έστειλε κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της ΣΕΠ ΑΕ (θυγατρική Cosco) μετά από πρόσκληση της εταιρείας, o γενικός γραμματέας Λιμένων Χρήστος Λαμπρίδης.
Συγκεκριμένα ο Χρ.Λαμπρίδης τόνισε ότι «η επιτυχία των επενδυτικών δραστηριοτήτων της εταιρείας θα αποδώσει πολλαπλά και αμοιβαία οφέλη, με τη διασφάλιση αρμονικής συνεργασίας, τόσο με τις τοπικές κοινωνίες, όσο και με τους εργαζόμενους, μέσα από ένα πλαίσιο σταθερών εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων».
Ο Χρ. Λαμπρίδης ξεναγήθηκε στην προβλήτα ΙΙ και στο ανατολικό μέρος της προβλήτας ΙΙΙ που βρίσκονται σε λειτουργία, όπως και το δυτικό μέρος της προβλήτας ΙΙΙ που βρίσκεται στο στάδιο κατασκευής. Στη συνάντηση που ακολούθησε με τον εμπορικό διευθυντή κ. Βαμβακίδη και στελέχη της ΣΕΠ Α.Ε., έγινε παρουσίαση των παραγωγικών δυνατοτήτων και των αναπτυξιακών προοπτικών, που παρουσιάζει η δραστηριότητα της εταιρείας.
Ο Χρ. Λαμπρίδης αφού ευχαρίστησε τα στελέχη της εταιρείας, τόνισε ότι κοινός στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του λιμανιού, κάνοντας την αναφορά στη συνέχεια για «τις σταθερές εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα.
Να σημειωθεί ότι μέχρι τα τέλη Αυγούστου οι Κινέζοι θα έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ του ΟΛΠ, αφού πρώτα όμως έχουν καταβάλει το τίμημα των 280,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί στην απόκτηση του 51% των μετοχών του Οργανισμού.


http://www.efsyn.gr/arthro/episkepsi-me-minymata-toy-gg-limenon-stis-egkatastaseis-tis-sep-cosco 

Δεν υπάρχουν σχόλια: